SI HO DESITGES LLEGIR EN CATALÀ CLICA AQUÍ:


¡DURANTE LAS NOCHES DE AGOSTO CIRCUITO NARANJA NOCTURNO CON TIROLINA DE 120M! ¿TE ATREVES? MIN.6 PAX


El Parc d’Aventures del Catllaràs dispone de un Circuito Amarillo FLOR DE NEU para niños de 3 a 6 años, aproximadamente, con una altura mínima de 100 cm y máxima de 125 cm con una Tirolina de 17m, un Circuito Azul PEDRAFORCA para mas de 125 cm de altura (hasta 135 cm de altura deberan ir acompañados por un adulto obligatoriamente) con una Tirolina de 50m y un Circuito Naranja CATLLARÀS para personas de mas de 145 cm de altura con una Tirolina de 120m. En breve un Circuito Rojo y un Circuito Negro (en construcción) para personas de mas de 150cm de altura con ganas de vivir una aventura.  Pròximamente se realitzará otro Circuito Azul y un Circuito Morado para los niños mas atrevidos. El total del proyecto del Parc d’Aventures del Catllaràs llegara en un futuro a los 30.000m2 y un total de 10 circuitos/actividades para familias, escuelas o empresas.


SI QUIERES LEER TODA LA PRESENTACIÓN CLICA AQUÍ:


CIRCUITOS


PRECIOS Y DESCUENTOS


CALENDARIO Y HORARIOS. 7 y 11 de septiembre CERRADO


NORMATIVA DEL PARQUE

Clica aqui per veure la Normativa del Parc.

NORMATIVA PARC D’AVENTURES DEL CATLLARÀS

ACTIVITADES LÚDICO-EDUCATIVAS

Copia de BAMBES3

TIRO CON ARCO
¿QUIERES PONER A PRUEBA TU PUNTERIA? PASA UN BUEN RATO ACERTANDO LA DIANA. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

BOLA ZOORB
¡ENTRA DENTRO DE LA BOLA ZOORB, PONTE EL CINTURÓN Y ARRANCA LA AVENTURA DE RODAR Y RODAR CUESTA ABAJO! ACTIVIDAD PARA GRUPS Y ESCUELS.

PONTARCS
Copia de BAMBES3

SEGUIMIENTO DE NIDOS DE PAJAROS
VIGILA EL NIDO DE UN PAJARO, SUS HABITATS, SI PONE HUEVOS O SI HI HAY POLLITOS. HAZ TODO EL SEGUIMIENTO EN UNA FITXA PARA PODER VER SU EVOLUCIÓN. COLABORAMOS CON EL PROJECTE NIUS. ACTIVIDAD PARA GRUPOS Y ESCUELAS.

BOSCOS, HÀBITATS EN HARMONIA
INVENTARIEM UN TROS DE BOSC, UTILITZEM MÈTODES DE PRESA DE DADES I DEDUÏM EN QUIN BOSC ESTEM. AL FINALITZAR, REALITZAREM UN JOC PER ADONAR-NOS-EN QUE ELS ARBRES NO SON TANT DIFERENTS A NOSALTRES. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

RAQUETES
Copia de CERVOL2

SEGWAY
FES UN PASSEIG EN SEGWAY I POSA A PROVA EL TEU EQUILIBRI, VEURÀS QUE SEGUR I DIVERTIT QUE ÉS . ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

QUADS INFANTILS
SI VOLS EXPERIMENTAR LA SENSACIÓ DE CONDUIR UN QUAD I T’AGRADA L’AVENTURA, NO DUBTIS EN VENIR A PROVAR-LO! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

RAQUETES
Copia de CERVOL2

LA TORRE IMPOSSIBLE
A VEURE QUANTES CAIXES POTS POSAR UNA DAMUNT DE L’ALTRE FINS QUE ARRIBIS AL CEL!! GUANYA EL QUE MES AMUNT ARRIBA!! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

ORIENTACIÓ
APREN D’UNA FORMA MOLT FÀCIL EL FUNCIONAMENT DE LES BRÚIXOLES I MAPES, AIXÍ COM TREBALLAR L’ORIENTACIÓ I PLASMAR LA REALITAT EN UN MAPA. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

PONTARCS
Copia de CERVOL2

LA VIDA AL RIU LLOBREGAT
MITJANÇANT CLAUS DICOTÒMIQUES CLASSIFICAREM ELS MACRO-INVERTEBRATS QUE HABITEN LA CAPÇALERA DEL RIU LLOBREGAT. LES DIFERENTS ESPÈCIES TROBADES ENS INFORMARAN EN QUIN ESTAT AMBIENTAL ES TROBA EL RIU AL SEU PAS PER LA POBLA DE LILLET. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

ASTRONOMIA
T’AGRADARIA VEURE ELS ANELLS DE SATURN O LA LLUNA DE MOLT A PROP? VOLS SABER COM ES LA NOSTRA GALAXIA? O QUINES SON LES CONSTEL·LACIONS MES FAMOSES AMB UN TELESCOPI? ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES QUE PERNOCTIN A LA ZONA.

PONTARCS
Copia de CERVOL2

TREN DEL CIMENT
PUJA AL TREN DEL CIMENT I REVIU EL PASSAT INDUSTRIAL DE LA POBLA DE LILLET FENT UN RECORREGUT QUE SERPENTEJA PEL COSTAT DEL RIU LLOBREGAT FINS ARRIBAR AL MUSEU DEL CIMENT, AL CLOT DEL MORO (CASTELLAR DE N’HUG) .

JARDINS ARTIGAS
PASSEJA PELS JARDINS QUE VA DISSENYAR ANTONI GAUDÍ EN LA SEVA ESTADA A LA POBLA DE LILLET. GAUDEIX DE LA SEVA OBRA ON NATURA I ARQUITECTURA ES FUSIONEN EN PERFECTE HARMONIA.

PONTARCS