SI LO DESEAS LEER EN CASTELLANO CLICA AQUÍ:


DURANT LES NITS D’AGOST CIRCUIT TARONJA NOCTURN AMB TIROLINA DE 120M! T’HI ATREVEIXES? MIN.6PAX


El Parc d’ Aventures del Catllaràs disposa d’un Circuit Groc FLOR DE NEU per a nens de 3 a 6 anys aproximadament amb un mínim de 100 cm i un màxim de 125 cm amb una Tirolina de 17m, un Circuit Blau PEDRAFORCA per a més de 125 cm (fins a 135 cm d’alçada hauran d’anar acompanyats obligatòriament per un adult) amb una Tirolina de 50m i un Circuit Taronja CATLLARÀS per a de mes de 145 cm amb una Tirolina de 120m. En breu un Circuit Vermell i un Circuit Negre (en construcció) per a persones amb més de 150 cm d’alçada amb ganes de viure una aventura. Pròximament es realitzarà un altre Circuit Blau i un Circuit Morat, pels nens més agosarats. El total del projecte del Parc d’Aventures del Catllaràs arribarà en un futur als 30.000 m2 i un total de 10 circuits amb diverses activitats per famílies, escoles i empreses.


SI VOLS LLEGIR TOTA LA PRESENTACIÓ CLICA AQUÍ:


CIRCUITS


PREUS I DESCOMPTES


CALENDARI I HORARIS


NORMATIVA DEL PARC

Clica aqui per veure la Normativa del Parc.

NORMATIVA PARC D’AVENTURES DEL CATLLARÀS

ACTIVITATS LÚDIC-EDUCATIVES

Copia de BAMBES3

TIR AMB ARC
VOLS POSAR A PROVA LA TEVA PUNTERIA? PASSA UNA BONA ESTONA ENCERTANT LA DIANA. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

BOLA ZORB
FICA’T DINS LA BOLA ZOORB, POSA’T EL CINTURÓ I ARRENCA L’AVENTURA DE RODAR I RODAR COSTA AVALL! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

PONTARCS
Copia de BAMBES3

SEGUIMENT DE NIUS D’OCELLS
VIGILA EL NIU D’UN OCELL, ELS SEUS HABITS, SI PON OUS O SI HI HA POLLETS. FES TOT EL SEGUIMENT EN UNA FITXA PER PODER VEURE LA SEVA EVOLUCIÓ. COL·LABOREM AMB EL PROJECTE NIUS. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

BOSCOS, HÀBITATS EN HARMONIA
INVENTARIEM UN TROS DE BOSC, UTILITZEM MÈTODES DE PRESA DE DADES I DEDUÏM EN QUIN BOSC ESTEM. AL FINALITZAR, REALITZAREM UN JOC PER ADONAR-NOS-EN QUE ELS ARBRES NO SON TANT DIFERENTS A NOSALTRES. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

RAQUETES
Copia de CERVOL2

SEGWAY
FES UN PASSEIG EN SEGWAY I POSA A PROVA EL TEU EQUILIBRI, VEURÀS QUE SEGUR I DIVERTIT QUE ÉS . ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

QUADS ELÈCTRICS INFANTILS
SI VOLS EXPERIMENTAR LA SENSACIÓ DE CONDUIR UN QUAD I T’AGRADA L’AVENTURA, NO DUBTIS EN VENIR A PROVAR-LO! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

RAQUETES
Copia de CERVOL2

LA TORRE IMPOSSIBLE
A VEURE QUANTES CAIXES POTS POSAR UNA DAMUNT DE L’ALTRE FINS QUE ARRIBIS AL CEL!! GUANYA EL QUE MES AMUNT ARRIBA!! ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

ORIENTACIÓ
APREN D’UNA FORMA MOLT FÀCIL EL FUNCIONAMENT DE LES BRÚIXOLES I MAPES, AIXÍ COM TREBALLAR L’ORIENTACIÓ I PLASMAR LA REALITAT EN UN MAPA. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

PONTARCS
Copia de CERVOL2

LA VIDA AL RIU LLOBREGAT
MITJANÇANT CLAUS DICOTÒMIQUES CLASSIFICAREM ELS MACRO-INVERTEBRATS QUE HABITEN LA CAPÇALERA DEL RIU LLOBREGAT. LES DIFERENTS ESPÈCIES TROBADES ENS INFORMARAN EN QUIN ESTAT AMBIENTAL ES TROBA EL RIU AL SEU PAS PER LA POBLA DE LILLET. ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES.

ASTRONOMIA
T’AGRADARIA VEURE ELS ANELLS DE SATURN O LA LLUNA DE MOLT A PROP? VOLS SABER COM ES LA NOSTRA GALAXIA? O QUINES SON LES CONSTEL·LACIONS MES FAMOSES AMB UN TELESCOPI? ACTIVITAT PER A GRUPS I ESCOLES QUE PERNOCTIN A LA ZONA.

PONTARCS
Copia de CERVOL2

TREN DEL CIMENT
PUJA AL TREN DEL CIMENT I REVIU EL PASSAT INDUSTRIAL DE LA POBLA DE LILLET FENT UN RECORREGUT QUE SERPENTEJA PEL COSTAT DEL RIU LLOBREGAT FINS ARRIBAR AL MUSEU DEL CIMENT, AL CLOT DEL MORO (CASTELLAR DE N’HUG) .

JARDINS ARTIGAS
PASSEJA PELS JARDINS QUE VA DISSENYAR ANTONI GAUDÍ EN LA SEVA ESTADA A LA POBLA DE LILLET. GAUDEIX DE LA SEVA OBRA ON NATURA I ARQUITECTURA ES FUSIONEN EN PERFECTE HARMONIA.

PONTARCS